Kennel Aurantium's

 
 
Kennel Aurantium's
My Poodles/Koirani
in Memoriam

Puppies/Pentuja

Links/Linkit

Contact/Yhteystiedot

Etusivu
 

Ihastuin villakoiraan kertaheitolla elokuussa 1996, kun näin elämäni ensimmäisen kerran aprikoosin kääpiövilllan, joka oli kurssikaverini 8 viikkoinen pentu.

Seuraavan vuoden helmikuussa Solkullas Rosetti "Poppaea" muutti meille ja vuoden kuluttua Poppean seuraan liittyi Livia "Sun-Power's Champagne Livia". Laumani kasvoi 2002 "Herennialla" Celebrian ja 2004 "Valerialla" Trucker's Naughty Girl, joka oli ensimmäinen punainen kääpiöni.

Laumaani kuuluvat lisäksi "Aelia" Trucker's Ultima Thule, "Galla" Villa Fantasian Alhambra sekä 3 tuontityttöä: italiatar "Lucilla" Stefany Lucilla Lovely sekä sveitsittäret "Giulia" Andorra Tesoro di Mauro ja "Dianna" Bermuda Tesoro di Mauro. Lucillan tytär "Chiara" Aurantium's Bellezza di Bergamo jäi kotiin ja samaten "Alessia" Aurantium's Edelweiss di Edolo sekä Diannan tytär "Allegra" Aurantium's Fiorista di Firenze.

Olen suorittanut kasvattajan peruskurssin 2010 ja kasvattajan jatkokurssin 2011.

Harrastan koirieni kanssa näyttelyitä ja agilityä ja koirani elävät mukanani normaali arjessa.

Olen ollut aktiivisesti mukana Suomen Villakoirakerhon Tampereen paikallisosaston toiminnassa sen uudelleenperustamisesta 2003 lähtien toimien viime vuodet sihteerinä ja vuoden 2020 alusta puheenjohtajan. Agilityä harrastamme Tampereen Seudun Koirakerhossa ja olen mukana sen hallituksessa ja hallintotiimissä.

kuva: Kari Heikkilä